Amic meu!, l'espectacle

Amic meu!, l'espectacle

Comença el 19 Gener 2018 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat, amicmeuespectacle@gmail.com

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: solidaritat

Hits: 4607


Lluïsos d'Horta tenim la il·lusió de tornar a persentar-vos el viatge de les persones refugiades explicat amb ulls d'infant, Amic meu! l'espectacle

Open Cultural CenterAmic meu! l’espectacle neix arrel del conte Amic meu!, un conte elaborat per nens i nenes del camp de refugiat de Cherso (Grècia) juntament amb els voluntaris i les voluntàries de l’associació Open Cultural Center (OCC). El conte va tenir una molt bona difusió i rebuda arreu de Catalunya.

Amic meu! l’espectacle és una eina de comunicació i sensibilització que pretén conscienciar a la societat de la situació que viuen les persones refugiades. La dramatització del conte mitjançant la música, la dansa, el teatre i projeccions és un recurs més que ens permet apropar al públic aquesta realitat tan llunyana i propera a la vegada.

Preu: 5,00 € - Diners destinats als projectes de l’OCC a Grècia

Representacions divendres 19 de gener a les 21:00h i dissabte 20 de gener a les 12:00h.

Argument: L’Heva, la Noor i la seva germana Mayssam viuen a Síria. A causa de la guerra decideixen marxar del país i emprenen un llarg viatge. Quan arriben a Grècia tanquen les fronteres i es queden atrapades al país juntament amb moltes altres persones refugiades durant mesos, on viuen en condicions precàries a camps.

Un espectacle multidisciplinari que explica la realitat que estan vivint milers de persones a causa de la guerra. A través de la música, projeccions i la dansa, es presenta la història de les tres nenes dividia en quatre parts: la vida a Síria (abans i durant la guerra); el viatge de Síria Grècia, la vida en un camp de refugiats i el futur.