Vespres de Jazz - The Hanfris Quartet & Crazy Trio

Vespres de Jazz - The Hanfris Quartet & Crazy Trio

Comença el 25 Novembre 2017 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 4741


Consumeix cultura

Vespres de Jazz que enguany celebra el 10è aniversari us convida a un nou concert amb The Hanfris Quartet & Crazy Trio. Disfrutem de bon jazz tot prenent una copa de cava.

  • Jordi Forecadell: tenor
  • Adrià Sivilla: baix
  • Juan Bertrand: baríton
  • Gener Salicrú: lead
  • Oriol Gonzàlez: bateria
  • Ariel Vigo: saxo alt
  • Jordi Griso: teclat

Preus:

  • Socis: Entrada + Copa de Cava: 8 euros.
  • No Socis: Entrada + Copa de Cava: 10 euros.

Ja tenim aquí la tant esperada combinació d'aquestes dues formacions: The Hanfris Quartet & Crazy Trio, ens ofereixen un espectacle original, enèrgic, amb humor, combinant l'espectacularitat, la màgia i la subtilesa de les veus d'aquest Quartet Vocal conegut internacionalment, amb la sonoritat, l'humor i l'energia d'aquest versàtil i brillant Trio de Jazz

La combinació d'aquests 7 músics, desemboca a un Show on s'hi barreja el Swing, el BarberShop, el Latin-Jazz, la música Clàssica Americana, el Ball i com no, sempre amb la qualitat que ens tenen acostumats aquestes dues grans formacions.

El seu repertori es basa amb temes d'estàndards americans, interpretats en diferents formes per oferir un Concert amè i alegre, on l'objectiu principal és la diversió del públic, i que l'oient formi part del espectacle.

Així doncs, trobarem diferents combinacions sobre l'escenari: des de el Septet amb tota la seva energia i espectacularitat, el quartet vocal, oferint la calidesa i l'intimisme necessari, la contundència del Trio de Jazz, oferint coneguts temes amb arranjaments diferents i originals, o interpretacions l'estil "American Crooner" per part dels quatre vocalistes per separat.

Temes com Sing Sing Sing, Come fly with me, Basin Street Blues?, Just a Gigolo, Caravan, Georgia i un llarg etcètera, són algunes de les composicions amb que ens delitaran, i amb una l'única intenció, que és fer arribar la música al cor de la gent, i fer que cada concert, sigui un moment de diversió i un moment inoblidable pel públic.

I això és The Hanfris Quartet & Crazy Trio, una fórmula d'Entreteniment, a on han vingut per donar una nova visió al panorama del Jazz Estatal, i aquí estan, per oferir diversió!