Vespres de Jazz - Wax & Boogie Rhythm Combo

Vespres de Jazz - Wax & Boogie Rhythm Combo

Comença el 08 Juliol 2017 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27, 605 137 734

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 4760


Vespres de Jazz presenta el tradicional concert cloenda de la IX Temporada 2016-2017, al patí del Cau, amb Wax & Boogie Rhythm Combo, amb Drew Davis d'artista convidat:

 • Wax & Boogie Rhythm Combo
  • Ster Wax: Veu
  • David Giorcelli: Piano
  • Oriol Fontanals: Contrabaix
  • Reginald Vilardell: Batería
 • Special guest
  • Drew Davies: Tenor Saxophon

Lloc: Al pati de la parròquia Sant Joan d'Horta, carrer Salses cantonada amb carrer Rectoria.

I a mès a més...

Sopar a la fresca

Vine a sopar amb nosaltres mentre sentim el concert

Menú

Tast d'embotits

Tast de formatges

Xapata amb tomàquet

Gelat i Cava

Reserva de tiquets fins el dia 7 de juliol 2016 (Reserves prèvies al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al bar dels Lluïsos - Informació al telèfon 605 137 734)

Preus:

 • Només el Concert (entrada i copa de cava): Socis 10,00€ -No Socis 12,00€
 • Sopar i Concert (entrada i copa de cava): Socis 22,00€ - No Socis 24,00€

Wax & Boogie Rhythm Combo s’ha convertit en un dels millors i mes valorats formats del panorama del Blues, del Rhythm & Blues i del Boogie Woogie.

Ster Wax i David Giorcelli han sabut captar com pocs el veritable esperit de la música tradicional del poble afroamericà per transformar-lo en el seu propi medi d’expressió. El seu coneixement del llenguatge de la música negra es ampli, ric i variat. Ster i David es mouen amb serenitat i aplom per les corrents més diverses del gènere.

Ells normalment no viatgen sols, aquest cop la formació ve acompanyada a la bateria pel mestre Reginald Vilardell, un dels músics més sol·licitats dins de l’escena nacional i també internacional, i el contrabaix d’en Oriol Fontanals, músic amb un Groove encomiable.

Al 2016, Wax & Boogie Rhythm Combo, va ser seleccionada per a representar Espanya al European Blues Challenge organitzat a Itàlia.

Però encara hi tenim molt mes. Després de coincidir en els marcs d’alguns festivals internacionals de Blues i Boogie tals com Lugano a Suissa, o Mont Dore Jazz a França, néix una bona relació amb una de les figures internacionals més reconegudes dels últims temps, el saxofonista anglès Drew Davies. Ell habitualment col·labora amb artistes de la talla de Mike Sanchez o Kenny “Blues Boss” Wayne, entre d’altres, i ha tingut el plaer de participar a Festivals per tota Europa. Saxofonista on la seva inspiració resideix en el Swing dels 40 i el Rhythm & Blues dels 50.