Remant a la deriva

Remant a la deriva

Comença el 29 Setembre 2023 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, documental, #LluïsosCinema, Documental del mes

Hits: 821


DocsBarcelona del Mes

#LluïsosCinema presenta el Docs DEL MES de DocsBarcelona. El documental de setembre és REMANT A LA DERIVA de Sarvnik Kaur (2023 - 97 min. VO en maratí y hindi, subtitulada en català. Producció: França i Índia). 

 Dos pescadors de Bombai s’enfronten al canvi climàtic de diferent manera. Mentre Rakesh aposta per la tradició, Ganesh vol convertir-se en un gran empresari.

Preus: Socis 3 euros. No socis 4 euros. 

Temàtica: Pesca | Canvi Climàtic | La Índia | Tradicions | Ecologia

Sinopsi: Dos pescadors de Bombai, Rakesh i Ganesh, s’enfronten a grans canvis en la seva professió i la seva vida. Mentre Rakesh segueix apostant per l’herència del Koli, un sistema ancestral de pesca que es regeix pel cicle lunar i les marees, Ganesh s’ha anat allunyant de la tradició i ha intentat incorporar la tecnologia en el seu vaixell pesquer. Rakesh no ha sortit de l'Índia i la forma de pesca tradicional li permet seguir mantenint la seva petita família. Ganesh, de la seva banda, s’ha format a Escòcia i té l’ambició de convertir-se en un gran home de negocis. Aquesta diferència ha anat erosionant l’amistat profunda, gairebé com germans, entre Rakesh i Ganesh que, tanmateix, assisteixen indefensos i vulnerables als canvis implacables del mar i el seu comportament a causa del canvi climàtic.

Fitxa Tècnica

DIRECCIÓSarvnik Kaur

Premis i festivals

DocsBarcelona - Espanya, 2023

Sundance Film Festival - Estats Units, 2023

San Francisco IFF - Estats Units, 2023

Visions du Réel - Suïssa, 2023


Remant a la Deriva