El cargol i la balena

El cargol i la balena

Comença el 19 Març 2023 11:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, cinema familiar, #LluïsosCinema, CineXic

Hits: 2383


Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula EL CARGOL I LA BALENA. Projecció en català.

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge, a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. 

 

CineXic#LluïsosCinema ens hem adherit al projecte CineXic, d'Òmnium Cultural, amb la col·laboració de les productores Pack Màgic i Rita & Luca Films.

FEM CRÉIXER EL CINEMA INFANTIL EN CATALÀ!

 

Edat recomanada: A partir de 3 anys
Durada del programa: 57 minuts

Preus: Soci (de Lluïsos d'Horta o d'Òmnium): 2,00 € - No Soci Nen: 3,00 € - No Soci Adult: 4,00 € - Amb el Passaport Edunauta, entrada gratuïta.

 Compra les teves entrades!
El cargol i la balena

Sinopsi:

El cargol i la balena (The snail and the whale), Max Lang, Daniel Snaddon, Regne Unit, 2019, 26’, doblat al català. Descobreix el poder del mar a través del viatge d’un cargol aventurer a la cua d’una gran balena geperuda. Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.

La fulla (Leaf), Aliona Baranova, República Txeca, 2020, 5’40’’, sense diàlegs. Un mariner rep una bonica fulla de tardor d’una nena que li recorda a casa seva. Quant de temps ha estat viatjant? Què hi trobarà quan torni?

A l’aigua! (Overboard!), Barbora Valecká, Filip Pošivač, República Txeca, 2019, 12’02’’, sense diàlegs. El Chameleon i en Kiwi són una parella ben estranya: mentre que el primer crida l’atenció amb els seus colors canviants, l’altre fuig del focus d’atenció. Però quan s’acosta una gran tempesta, no hi ha lloc per les diferències: s’han d’ajudar per arribar al vaixell que els espera a la costa.

La pesca miraculosa (La pêche miraculeuse), Fabrice Luang-Vija, França, 2019, 6’45’’, sense diàlegs. En un mar tranquil, un home es troba pescant amb la seva barca i el seu gat. La primera pesca del dia és una sardina, però els objectes que la segueixen són cada cop més absurds i sorprenents.

 Materials Didàctics

El cargol i la balena La fulla A l’aigua! La pesca miraculosa

CineXic és possible gràcies a

Omnium Cultural Pack Màgic Rita & Luca Films

Les botigues del barri col·laboren a fer possible CineXic a Lluïsos d'Horta:

Bartra
Bassols
Carles Cloquell
Copy Blau
Dissenys Julian
El Racó del Peix
Esports Sanvisens
Joieria del Mercat
LaBossa
Lluna de Paper
Papereria Eivissa
Sagitari Llibres
Vidres Horta
previous arrow
next arrow
Shadow