Vespres de Jazz - Marc Ferrer Trio

Vespres de Jazz - Marc Ferrer Trio

Comença el 10 Desembre 2022 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 2078


Vespres de Jazz, us convida al concert de MARC FERRER TRIO, que presentaran el nou disc Tradition, amb

Preu, entrada més copa de cava: Socis 10,00 € - No socis 12,00 €

 Comprar entrades 
Marc Ferrer Trio

Marc Ferrer Trio ens presenta el seu nou disc “Tradition” fent una revisió de temes del Blues i el Jazz i el Blues més tradicional portant-los al seu terreny. Donant un toc personal, sense renunciar a les seves arrels.

Compartim una ressenya del nou disc llegida a Instagram feta per blues21.com:

“Històricament, el jazz a Europa ha tingut a Catalunya un dels principals focus d'atenció pel que fa a produccions discogràfiques, festivals i una llarga tradició de clubs i moviments associatius, i sobretot de músics. Reconegut internacionalment com un dels grans pianistes de jazz, Tete Montoliu va trencar qualsevol tipus de paret i al seu pas van sorgir autèntics mestres del piano com Manel Camp, Francesc Burrull, Lucky Guri, Josep Mas "Kitflus", Ignasi Terraza o Jordi Sabates per dir-ne només uns quants.

Seguint aquesta mateixa tradició, Marc Ferrer és un dels joves pianistes que han sol·licitat la seva inclusió entre els músics de jazz i sobretot el blues i el rhythm & blues que han agafat les regnes a les noves generacions que van demanar el seu lloc com també ho feien abans els pianistes de blues & boogie com Luis Coloma o August Tharrats. Marc Ferrer va liderar des dels seus inicis la banda The Big Jamboree, activa des de principis dels vuitanta, i el 2015 va adoptar el format de trio, juntament amb el contrabaixista Pep Rius i el bateria Olivier Rocque.

El Trio Marc Ferrer és una de les formacions actuals amb més projecció i més sòlida del circuit de blues i jazz de Catalunya, format per tres magnífics músics amb capacitats innates per il·lustrar l'excel·lent estat de salut de la música d'arrel en un context d'immediatesa i mal rendiment.”

Read it in english: https://www.blues21.com/marc-ferrer-trio-tradition