El despertar de la primavera

El despertar de la primavera

Comença el 04 Juny 2022 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, concert, Grup de Teatre de Joves

Hits: 2589


Consumeix cultura

El Grup de Joves de Teatre de Lluïsos presenten EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA, de Frank Wedekind, dirigits per Pol Sanuy.

L'obra es representarà dissabte, 4 de juny de 2022 a les 20:00 h i diumenge, 5 de juny de 2022 a les 18:00 h.

Us hi esperem!

Preus: Soci: 8,00 € - No Soci: 10,00 €

 Comprar entrades
El despertar de la primavera

Sinopsi: La tarda de primavera és assolellada i al bosc la llum es filtra a través de les fulles dels arbres. Som a Alemanya, el 1891. Un grup de joves que viuen en un poble de muntanya deixen enrere la infantesa per començar-se a fer adults en un món de què en saben molt poc. El Despertar de la Primavera és una obra de text escrita per Frank Wedekind que tracta sobre l'amor adolescent, la sexualitat, la repressió, la por, l'abús de poder i la incomprensió.

Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar, ratllant el tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D'altra banda, la dolça Wendla fracassa en l'intent que la seva mare li expliqui com s'engendren els nadons. Aquest són alguns dels temes dels personatges de l’obra; són temes controvertits que Wedekind posa damunt la taula per trencar els silencis que amaguen.

Segurament, us soni pel musical inspirat en aquesta obra que s’ha representat altres vegades a Barcelona i a Lluïsos. Nosaltres hem fet una adaptació de l’obra original del 1891, sense cançons, centrant-nos en el text per donar veu, forma i vida a tots aquests adolescents. I plantejant-nos que tot i que fa més d’un segle de l’obra, molts tabús continuen existint. El temps sembla que no ha avançat... Desperteu amb nosaltres?

Repartiment:

Fitxa Tècnica: