Presentació Oficial del Festival Overlook

Presentació Oficial del Festival Overlook

Comença el 27 Maig 2022 21:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, #LluïsosCinema, Festival Overlook

Hits: 2822


Acte de presentació oficial de la Segona Edició del Festival de Cinema Fantàstic OVERLOOK. El Festival se celebrarà a Lluïsos els dies 15, 16 i 17 de juliol i, com l'any passat, comptarà amb la projecció de pel·lícules de cinema fantàstic i de terror, documentals, dibuixos de superherois, fira de còmics i joguines dels 70-90, dinar popular, taula rodona amb convidats sobre el futur del format físic, convidats sorpresa, música en directe i moltes novetats més.

Si voleu ser els primers a saber-ho tot, apropeu-vos la nit de divendres 27 de maig, on es farà una presentació i es tancarà la gala amb la projecció de la pel·lícula Miedo Azul de Daniel Attias (1985, Silver Bullet). Entrada gratuïta!!

 Reserva les teves entrades
Presentació Festival Overlook + Miedo Azul

Miedo Azul (1985. Dirigida per Daniel Attias, amb guió de Stephen King - Estats Units. Durada 91 minuts. Títol Original Silver Bullet. Gènere Terror, Homes Llop): L'horripilant descobriment de cadàvers mutilats pertorba la pau de Tarker's Mills, una petita població dels Estats Units. El jove Marty Coslaw, convençut que el culpable és un home llop, aconsegueix l'ajut de la seva germana per buscar-lo. (FILMAFFINITY)