La meva setmana extraordinària amb la Tess

La meva setmana extraordinària amb la Tess

Comença el 08 Maig 2022 11:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, cinema familiar, #LluïsosCinema, CineXic

Hits: 2519


Consumeix cultura

La sessió de cinema de diumenge s'anul·la per defunció del Vicepresident de Lluïsos. Anunciarem nova data de projecció de la pel·lícula.

Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula La meva setmana extraordinària amb la Tess, de Steven Wouterlood. (Països Baixos, 2019). Edat recomanada a partir de 8 anys. Projecció en català.

Un espectacle de la vida animal!

CineXic#LluïsosCinema ens hem adherit al projecte CineXic, d'Òmnium Cultural, amb la col·laboració de les productores Pack Màgic i Rita & Luca Films.

FEM CRÉIXER EL CINEMA INFANTIL EN CATALÀ!

 

Edat recomanada: A partir de 8 anys
Durada del programa: 82 minuts
Temes: APRENDRE A COMPARTIR | CREIXEMENT | EDUCACIÓ EMOCIONAL | PERSPECTIVA DE GÈNERE

Preus: Soci: 2,00 € - No Soci Nen: 3,00 € - No Soci Adult: 4,00 € - Amb el Passaport Edunauta, entrada gratuïta.

 Comprar entrades 

Sinopsi: En Sam, un nen d’onze anys, passa una setmana de vacances amb la seva família a una illa holandesa. És un nen reflexiu que es proposa fer un entrenament per aprendre a estar sol, a fi de preparar-se per quan els seus pares i el seu germà gran es morin. Al llarg d’aquestes vacances, però, coneixerà la Tess, una nena vital, divertida i excèntrica que viu sola amb la seva mare, i que amaga un misteri que en Sam acabarà descobrint. L’aventura amb la Tess ajudarà a en Sam a posar en valor l’amistat i la vida compartida amb les persones que estima.

Una pel·lícula tendra i captivadora per compartir en família, premiada a múltiples festivals internacionals com la Berlinale o el New York International Film Festival.

 Materials Didàctics

La meva setmana extraordinària amb la Tess La meva setmana extraordinària amb la Tess La meva setmana extraordinària amb la Tess La meva setmana extraordinària amb la Tess La meva setmana extraordinària amb la Tess La meva setmana extraordinària amb la Tess

Omnium Cultural Pack Màgic Rita & Luca Films