El Nadal del Senyor Branquilló i L'Escombra Voladora

El Nadal del Senyor Branquilló i L'Escombra Voladora

Comença el 12 Desembre 2021 11:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, cinema familiar, #LluïsosCinema, CineXic

Hits: 3703


Consumeix cultura

Matinal de Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula El Nadal del Senyor Branquilló i l'Escombra Voladora, basades en els contes clàssics actuals de l’escriptora Julia Donaldson. Edat recomanada de 3 a 6 anys. Projecció en català.

CineXic#LluïsosCinema ens hem adherit al projecte CineXic, d'Òmnium Cultural, amb la col·laboració de les productores Pack Màgic i Rita & Luca Films.

FEM CRÉIXER EL CINEMA INFANTIL EN CATALÀ!

 

Edat recomanada: De 3 a 6 anys
Durada del programa: 60 minuts
Temes: CREIXEMENT | ADAPTACIONS LITERÀRIES | EDUCACIÓ EMOCIONAL

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar Nadal amb la seva família? Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d’una bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora!

Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d’El Grúfal. Basades en els best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna.

Preus: Soci: 2,00 € - No Soci Nen: 3,00 € - No Soci Adult: 4,00 €. 

 Comprar entrades 

El Senyor Branquilló

EL SENYOR BRANQUILLÓ (Stickman), de Jeroen Jaspaert, Daniel Snaddon, Regne Unit, 2015, 27’

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsa en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de la seva llar. Tornarà amb la seva família a temps per celebrar el Nadal?

L'Escombra Voladora

L’ESCOMBRA VOLADORA (Room on the broom), de Jan Lachauer i Max Lang, Regne Unit, 2012, 25’

Una bruixa molt simpàtica permet, molt a pesar del seu gat, que un gos, un ocell i una granota que la van ajudar a recuperar alguns objectes, muntin a la seva escombra, fent-la massa pesada per volar. Aviat es trobaran perseguits pel malvat drac, qui intentarà per tots els mitjans menjar-se la bona bruixa. Aconseguiran escapar?

Omnium Cultural Pack Màgic Rita & Luca Films