Arrugas

Arrugas

Comença el 05 Febrer 2021 19:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: concert, #LluïsosCinema, Cine Fòrum

Hits: 3019


Consumeix cultura

A #LluïsosCinema us proposem un Cine Fòrum. Projectarem la pel·lícula Arrugas, producció espanyola d'animació, dirigida per Ignacio Ferreras (2011- 80 minuts). La pel·lícula la presentarà Quim Casals i en acabar la comentarem tots plegats.

Preus: Socis - 3 euros.  No Socis - 4 euros. Venda d'entrades directament a taquilla a Lluïsos d'Horta, des d'una hora abans de la projecció.

Sinopsi: (Animació, Drama, Comèdia) Emilio i Miquel, dos ancians reclosos en un geriàtric es fan amics. Emilio, que pateix un principi d'Alzheimer, compta immediatament amb l'ajut de Miquel i altres companys que tractaran d'evitar que vagi a parar a la planta dels desnonats. El seu absurd pla tenyeix d'humor i tendresa el tediós dia a dia de la residència, ja que per a ells acaba de començar una nova vida. Llargmetratge d'animació 2D per a adults, basat en el còmic homònim de Paco Roca (Premi Nacional de Còmic 2008). (FILMAFFINITY)

FITXA TÈCNICA

PREMIS

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.