Cinema Familiar - L'ovella Shaun, la pel·lícula - Granjaguedon

Cinema Familiar - L'ovella Shaun, la pel·lícula - Granjaguedon

Comença el 24 Octubre 2020 18:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, cinema familiar, #LluïsosCinema

Hits: 3337


Consumeix cultura

Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula L'ovella Shaun, la pel·lícula: Granjaguedon (2019, dirigida per Will Becher i Richard Phelan- Regne Unit. Durada 86 minuts. Títol original A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon).

La pel·lícula s'ha endarrerit una hora per fer el clàssic de lliga Barça Madrid, en la pantalla gran. Assegurem tenir temps suficient per desinfectar i ventilar la sala.

Sinopsi: (Animación. Comedia. Aventuras. Infantil, Plastilina) Unes estranyes llums planegen sobre el cel del tranquil Mossingham anunciant l'arribada de visitants d'una llunyana galàxia, però a la granja Mossy Bottom l'ovella Shaun i la resta del ramat segueixen fent de les seves ... malgrat Bitzer, el seu gos pastor. Després d'aquesta incursió, una adorable extraterrestre de sorprenents poders es queda a la Terra, i Shaun veu en ella una oportunitat de diversió alienígena. Però abans ha d'evitar que la seva nova amiga sigui capturada per una sinistra organització.(FILMAFFINITY)

Preus: Soci: 2,00€ - No Soci Nen: 3,00€ - No Soci Adult: 4,00€

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.