Cinema Familiar - Planet 51

Cinema Familiar - Planet 51

Comença el 10 Octubre 2020 17:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: cinema, concert, cinema familiar, #LluïsosCinema

Hits: 3140


Consumeix cultura

Cinema Familiar us presentem la projecció de la pel·lícula Planet 51 (2009, dirigida per Jorge Blanco, Javier Abad i Marcos Martínez - Espanya. Durada 91 minuts. Títol original Planet 51). Projecció en català.

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.

Sinopsi: (Animació. Ciència-ficció. Comèdia, Infantil, Aventures) Planet 51 és la història d'una família d'extraterrestres que viu tranquil·lament en el seu planeta fins a l'arribada del que per a ells és un alienígena: un home. El Capità Charles "Chuck" Baker, astronauta americà, aterra a Planet 51 pensant que és la primera persona a trepitjar el planeta. Per a la seva sorpresa, descobreix que el planeta està habitat per petites criatures verdes que viuen feliçment en un món ple de tanques blanques, reminiscència de l'alegre innocència de l'Amèrica dels anys 50, i l'únic temor és el de ser envaïts per alienígenes. .. com Chuck! Ajudat pel seu company robot "Rover" i el seu nou amic Lem, Chuck haurà d'obrir-se camí a través de l'enlluernador i desconcertant paisatge de la planeta per no convertir-se en peça permanent del Museu Espacial d'Invasors Alienígenes de Planet 51. (FILMAFFINITY)

Preus: Soci: 2,00€ - No Soci Nen: 3,00€ - No Soci Adult: 4,00€