Vespres de Jazz - Alba Careta Group

Vespres de Jazz - Alba Careta Group

Comença el 19 Octubre 2019 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 1361


Vespres de Jazz, us convida al concert de Alba Careta Group, que ens presentarà el seu disc Orígens. Un gran concert de Jazz, i en acabar, compartirem una copa de cava i comentarem el que més ens ha agradat.

  • Alba Careta Arnaus: trompeta i veu
  • Egor Doubay: saxo tenor
  • Adrián Moncada: piano 
  • Jort Terwijn: contrabaix
  • João Guerra: bateria

Alba Careta Group torna a Catalunya per presentar el seu primer disc Orígens, guanyador dels Premis Enderrock 2019 com a millor disc de jazz. És el primer treball de la trompetista de jazz avinyonenca Alba Careta, graduada en el màster de trompeta jazz al prestigiós Conservatorium van Amsterdam.

En aquest projecte l’acompanya una banda internacional formada per músics de l’escena de jazz de la ciutat on es troba: Egor Doubay (Bèlgica) al saxo tenor, Adrián Moncada (Espanya) al piano, Jort Terwijn (Holanda) al contrabaix i João Guerra (Portugal) a la bateria.

El repertori del quintet es nodreix bàsicament de les composicions de la seva líder. Entre elles hi podeu trobar tant temes agressius i punyents com cançons delicades i profundes; un conjunt que conforma un so original i personal a la formació. Les seves principals influències són músics de renom internacional com Ambrose Akinmusire, Tigran Hamasyan o Omer Avital. A més a més, en les seves actuacions, mescla les seves pròpies composicions amb cançons tradicionals catalanes cantades, fent dels seus concerts una experiència conmovedora per arribar a tots els públics

Preus: Socis - Entrada + Copa de Cava: 8 euros.  No Socis - Entrada + Copa de Cava: 10 euros.

 

Consumeix cultura