Sopar de Cap d'Any als Lluïsos

Sopar de Cap d'Any als Lluïsos

Comença el 31 Desembre 2018 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats dels Lluïsos, 150 Aniversari

Hits: 3748


Rep el 2019 amb nosaltres!

Menu de Cap d'AnySopar de cap d'any a Lluïsos d'Horta:

  • 21:00h: Sopar amb els amics de la casa
  • 23:30h: Celebració de les campanades, al bar de Lluïsos
  • 00:00h: Inici de la festa de Cap d'Any al bar de Lluïsos!!

Menú del Sopar de Cap d'any:

  • Entrants selectes
  • Segons, a escollir entre:
    • Tac de bacallà amb samfaina (Un fantàstic Bacallà amb Samfaina, tendre i saborós; una combinació ideal de peix i verdures per convertir-se en un plat alhora que deliciós, sa i nutritiu)
    • Calamar amb Carxofes i Ceba Caramelitzada (El Calamar amb Carxofes és una recepta que per la seva senzillesa sorprèn. És un plat de peix lleuger i amb els sabors molt definits, igual que les seves diferents)
    • Ració Capó Farcit amb Foie i Salsa de Trufa (Aquest Capó ha estat criat a l’aire lliure i alimentat de forma natural, obtenint una carn de sabor i textura com les d’abans. El que el diferencia d’altres aus de corral, a més de la seva gran grandària, és la melositat de la seva carn, que després del rostit obtenim un espectacular menjar ideal per a grans celebracions i festes nadalenques, acompanyant amb el seu farcit els productes típics d’aquestes dates)
    • Galta de Vedella amb Parmentier de Patata i Trufa (La Galta de Vedella, de textura melosa i sabor intens, és una carn rostida en el seu suc i que amb els fruits secs ens queda una salsa ideal per a jugar amb la Parmentier)
  • Pa, aigua, vi i cava. 
  • Raïm per les campanades.

Preu del Sopar: Socis 25€ - No socis 30€ - Menú infantil (fins 12 anys) per 15€.

Inscripcions al sopar a Secretaria fins el dia 27 de desembre.

Bacalla amb SamfainaCalamar amb Carxofa i SebaCapo Farcit Galta Vedella