Sopar de Cap d'Any als Lluïsos
Rep el 2019 amb nosaltres!
Sopar de cap d'any a Lluïsos d'Horta:
- 21:00h: Sopar amb els amics de la casa
- 23:30h: Celebració de les campanades, al bar de Lluïsos
- 00:00h: Inici de la festa de Cap d'Any al bar de Lluïsos!!
Menú del Sopar de Cap d'any:
- Entrants selectes
- Segons, a escollir entre:
- Tac de bacallà amb samfaina (Un fantàstic Bacallà amb Samfaina, tendre i saborós; una combinació ideal de peix i verdures per convertir-se en un plat alhora que deliciós, sa i nutritiu)
- Calamar amb Carxofes i Ceba Caramelitzada (El Calamar amb Carxofes és una recepta que per la seva senzillesa sorprèn. És un plat de peix lleuger i amb els sabors molt definits, igual que les seves diferents)
- Ració Capó Farcit amb Foie i Salsa de Trufa (Aquest Capó ha estat criat a l’aire lliure i alimentat de forma natural, obtenint una carn de sabor i textura com les d’abans. El que el diferencia d’altres aus de corral, a més de la seva gran grandària, és la melositat de la seva carn, que després del rostit obtenim un espectacular menjar ideal per a grans celebracions i festes nadalenques, acompanyant amb el seu farcit els productes típics d’aquestes dates)
- Galta de Vedella amb Parmentier de Patata i Trufa (La Galta de Vedella, de textura melosa i sabor intens, és una carn rostida en el seu suc i que amb els fruits secs ens queda una salsa ideal per a jugar amb la Parmentier)
- Pa, aigua, vi i cava.
- Raïm per les campanades.
Preu del Sopar: Socis 25€ - No socis 30€ - Menú infantil (fins 12 anys) per 15€.
Inscripcions al sopar a Secretaria fins el dia 27 de desembre.