Vespres de Jazz - Susana Sheiman & Open Gate

Vespres de Jazz - Susana Sheiman & Open Gate

Comença el 14 Abril 2018 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 4337


Consumeix cultura

Vespres de Jazz que enguany celebra el 10è aniversari us convida al concert de Susana Sheiman & Open Quartet. Un gran concert de Jazz, tot prenent una copa de cava. 

  • Susana Sheiman: veu
  • Toni Sola: saxo tenor
  • Pau Bombardó: bateria
  • Xavier Algans: piano
  • Pere Loewe: contrabaix

Preus:

  • Socis: Entrada + Copa de Cava: 8 euros.
  • No Socis: Entrada + Copa de Cava: 10 euros.

Open Gate, és una formació que es caracteritza per la llibertat i flexibilitat que els seus brillants components aconsegueixen en cadascun dels seus trepidants directes. D'aquí sorgeix el nom “Porta oberta”. Liderada per la cantant madrilenya Susana Sheiman, qui s'ha guanyat un espai únic en el jazz actual gràcies a una poderosa veu i personalitat escènica, la formació cerca la mítica màgia de la música en directe mitjançant un repertori que, des del llenguatge jazzístic, viatja especialment pels camins del gospel, el soul i el blues.

La generositat creativa dels músics de la banda ha permès Sheiman moure's amb destresa en qualsevol direcció. L'estàndard és el fil conductor del seu repertori i la ductilitat del grup aconsegueix fer còmplice un públic que es troba immers en temes que reconeix i que són interpretats amb una visió fresca i novadora. Òbviament la complicitat entre els músics dalt de l'escenari és visible i contribueix a la connexió amb l'espectador. Més que un concert, la vetllada es converteix en una experiència, en un viatge emocional al que tots estem convidats.