Festa Major d'Horta 2015 - Jazz al carrer - Honky Two

Festa Major d'Horta 2015 - Jazz al carrer - Honky Two

Comença el 12 Setembre 2015 21:15

A Carrer Feliu i Codina

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27


Dins els actes de la Festa Major d'Horta 2015, organitzat per Vespres de Jazz de Lluïsos d'Horta.

Jazz al carrer, amb Honky Two

  • Joan Ventosa: piano
  • Carlos Yañez : guitarra i veu

Duo format per dos veterans de l'escena, Joan Ventosa al piano i Carlos Yañez a la guitarra i veu, durant anys dedicat a altres menesters dins del blues que per fi uneixen les seves forces per engegar un projecte de llarg recorregut i marxa lenta.

La seva proposta passa per realitzar versions de blues clàssic d'una forma molt austera i personal, que abasta des del blues acústic del Delta del Mississippi al blues elèctric de Chicago, sense deixar de costat el West Coast i el so de New Orleans. Amb un esquema gairebé extret dels barrelhouse i honky tonk de New Orleans el seu so és sincer i intimista, carregat de feeling, molt proper i buscant a tot moment la complicitat i el feedback amb el públic. D'aquesta forma adapten versions de Ray Charles, Magic Slim, B.B. King, Otis *Rush, Freddie King, Duke Robilard o Junior Watson.

Guitarra i piano per construir vetllades d'autèntics Beer Joint, on l'important és el sentiment no la pirotècnia que s'utilitzi, com si d'una primitiva Juke Box es tractés.