Vespres de Jazz - Old Cats Jazz Quintet

Vespres de Jazz - Old Cats Jazz Quintet

Comença el 13 Juny 2015 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 2558


Vespres de Jazz us convida als Jardins de Can Mariner per presentar-vos Old Cats Jazz Quintet, amb:

  • Josep Maria Farràs: Trompeta
  • Toni Solà: Saxo Tenor
  • Kike Angulo: Guitarra
  • Adrià Font: Bateria
  • Artur Regada: Contrabaix

Preus:

  • Socis: Entrada + Copa de Cava: 8 euros.
  • No Socis: Entrada + Copa de Cava: 10 euros.
  • Promoció: Passi Vespres 3: Tres entrades a 18,00 € (socis) i 25,00 € (no socis)

Josep Maria Farràs: (Terrassa, 1943) és sens dubte l'exponent més clar de la sòlida tradició jazzística que existeix a Catalunya des de fa moltes dècades, i probablement sigui el millor trompetista que ha generat el planter de músics d'aquest país al llarg dels anys. Format en el Club de Jazz de les Arts i Juventuts Musicals de Terrassa, posseeix un so brillant i una tècnica que li ha permès de sempre moure's dins d'un rang estilístic notablement ampli, des del jazz tradicional fins al Be Bop més genuí. Les seves qualitats com a improvisador li permeten articular solos imaginatius i elegants, sense perdre de vista els requeriments d'estil de cada moment. Admirador de Gillespie i, especialment, de Clifford Brown, sap arriscar en els registres més aguts, però també sap contenir i carregar de lirisme les balades i temps lents. Ha estat membre de formacions de referència com el Modern Jazz Quintet, d'entre moltes altres. Ha col·laborat amb La Vella Dixieland i ha tocat colze amb colze amb figures com Tete Montoliu, Johnny Griffin o Pony Poindexter. Ha participat en els festivals de jazz d’Edimburg (1996) i New Orleans (1999).  

Toni Solà: Entre els grans saxo tenors del nostre jazz trobem el barceloní Toni Solà, un bufador poderós de formació autodidacta, que pren com a referents l'estil de clàssics de l'alçada d'lllinois Jacquet, Gene Amons o Sonny Rollins. A casa nostra se’l coneix per les seves col·laboracions amb Ramon Fossati i Ignasi Terraza, amb qui va signar el llorejat disc “The Black Key” (Swing Alley, 2007), i també amb Josep Maria Farràs, Scott Hamilton, Grant Stewart, Jesse Davis, Marc Fosset o Bobby Durham.

Kike Angulo: Després d'acabar els seus estudis de Jazz del conservatori del Liceu, comença a treballar com a guitarrista al Francesc Burrull Combo (participant en Festival de Jazz de Joves músics Europeus) o tocant amb músics com Daymond Bround o Francesc Capella. 2003 estudia a New York amb Peter Bernstein i Jim Snidero entre d'altres, a Boston amb Rick Pekan i amb Jessey Van Ruller a Holanda. En 2005 treballa com a sideman tocant amb músics de talla internacional com Jorge Rossi i Mike Kaupa. El 2006 treballa com a membre a El The Classical Bebop and Swing guitar duo que comparteix amb el Guitarrista Dave Mitchell, duet que ha participat en multitud de concerts i seminaris dedicats a la guitarra de jazz a nivell nacional, Sevilla, Cadis, Barcelona, Salamanca, etc. Kike és un dels guitarristes Jazz més sol·licitats que actualment resideix a Barcelona.

Adrià Font: Bateria, va néixer a Terrassa, i és un dels responsables de la fundació i manteniment de la famosa Jazz Cava d'aquesta ciutat. Ha tingut ocasió d'acompanyar a grans músics com Dizzy Reece, Tete Montoliu, Hal Singer, Johnny Griffin i Pony Poindexter entre molts d'altres.

Artur Regada: Nascut a Barcelona, realitza estudis de contrabaix al Conservatori de Música de Barcelona, al Conservatori de Cergy-Pontoise (Paris), a l’Aula de Música Moderna i al Taller de Músics. És membre fundador de La Vella Dixieland, amb la que ha realitzat mes de 1500 actuacions. Ha participat també als Festivals de Jazz de New Orleans i Japó. Ha col.laborat amb diferents formacions i solistes del món del Jazz com Tete Montoliu, La Locomotora Negra, Joe Newman, i d’altres estils com Lluís Llach o Núria Feliu.