Anna Luna Terrània Quartet

Anna Luna Terrània Quartet

Comença el 26 Febrer 2022 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

Categories: HortaSons

Etiquetes: concert

Hits: 2807


Consumeix cultura

Presentem ANNA LUNA TERRÀNIA QUARTET, un concert de cançons d'autor i cançons mediterrànies, amb:

URuBU és un projecte de mestissatge entre l’arrel mediterrània amb aire flamenc. Temes originals combinats amb altres de la música d’autor tradicional llatinoamericana, catalana i brasilera. Composicions i arranjaments originals entre el worldmusic i el flamenc.

URuBU va rebre el premi al segon millor disc de Jazz Vocal 2018 per la Revista Nord-americana Jazz Station.

Preus: Socis i Menors de 30 anys: 12,00 € - No socis: 15,00 €

 Comprar entradas
Anna Luna Terrània Quartet

HortaSons

Anys 20 del segle XXI, en plena pandèmia mundial i amb mesures de confinament, la gent dels Lluïsos d’Horta es llença a la creació d’una nova proposta musical. 

El Festival HortaSons  vol que l’escenari del nostre teatre sigui una nova plataforma de difusió de la música de cantautor del nostre País.

No és una idea nova, ja en els anys 60 molts dels membres de la Nova Cançó  van actuar a casa nostra.

Doncs bé, ara volem recuperar aquest esperit i donar l’oportunitat a  nous artistes, en aquest moment tant i tan complicat. Obrir el festival a gent jove que comença i que té dificultats per trobar un espai on actuar, però  també gaudir amb  grups ja consolidats. Mostrar la seva feina davant del públic i fer una aposta per la música en viu.

Amb voluntat de continuïtat, volem repetir el format d’aquest festival els pròxims anys, sempre durant els primers mesos de l’any.