Vespres de Jazz - La Locomotora Negra 50 Anys

Vespres de Jazz - La Locomotora Negra 50 Anys

Comença el 24 Octubre 2021 18:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 5175


Consumeix cultura

Vespres de Jazz, us convida al concert La Locomotora Negra - 50 Anys (Concert de comiat)

La Locomotora arriba al final de trajecte a ritme de swing. Propera parada: Lluïsos d'Horta!!

Diumenge 24 d'octubre, dues sessions, a les 18:30 i a les 21:00 h

Preu: Socis 15:00 € - No socis 20:00 €

 Comprar entrades 
La Locomotora Negra - 50 Anys

Fer 50 anys com a orquestra de jazz només ha estat una fita aconseguida per poques orquestres: Duke Ellington, Count Basie... i, que nosaltres coneguem, La Locomotora Negra. El que fou el projecte d’un grup d’amics amb ganes de tocar jazz, gaudir-ne i fer-ne gaudir a la gent, ha crescut i s’ha mantingut molt més enllà del que nosaltres mateixos crèiem en un principi. El bon tarannà dels que en formem part (permeteu-nos la immodèstia), un gaudi compartit, un lideratge persistent, l’absència d’urgències històriques o d’ambicions personalistes, el feed-back que ens ha aportat el públic, un funcionament assembleari i compromès, la determinació d’objectius i reptes al nostre abast però prou exigents... han estat alguns dels molts factors que han fet que aquesta història fos possible.
(Extret del llibre, de propera aparició, sobre els 50 anys de La Locomotora Negra)

Per celebrar aquesta fita que marcarà el final de la nostra trajectòria, hem organitzat una gira de concerts, sota el títol La Locomotora Negra 50 anys.

Amb aquestes actuacions volem acomiadar-nos de tots aquells llocs i aquells públics que han representat alguna cosa en la nostra història: l’Aliança del Poble Nou, Sitges, Terrassa, els Lluïsos d’Horta, Palafrugell, etc.

Esperem ser rebuts en tots aquests espais i indrets, per nosaltres entranyables, amb el mateix afecte i reconeixement que nosaltres els professem.

La Locomotora Negra