Vespres de Jazz - NYC - BCN Swing Reunion

Vespres de Jazz - NYC - BCN Swing Reunion

Comença el 03 Juliol 2021 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 4868


Consumeix cultura

Vespres de Jazz, us convida al Concert Final de la XIII Temporada, al pati de la parròquia Sant Joan d'Horta, al carrer Salses, cantonada amb carrer Rectoria, amb NYC - BCN Swing Reunion

Preus: Socis: 10 euros.  No Socis: 12 euros.

 Comprar entrades 
NYC - BCN Swing Reunion

Després de la llarga aturada deguda a la pandèmia, el reconegut músic Australià Adrian Cunninham es retroba amb els seus amics d’aquí per reprendre la fructífera col·laboració ja iniciada anys abans.

Ens retrobarem amb un ampli repertori que va des de l’Early Jazz i temes de la Swing Era, fins  l’enèrgic so de les bandes dels carrers de New Orleans i el Rythm and Blues. Un itinerari que podeu escoltar també en els seus darrers treballs discogràfics realitzats durant aquest període tan atípic, gràcies a l’ús intel·ligent i equilibrat de les noves tecnologies.

Enguany, i motivat per les condicions sanitàries del moment que estem travessant, farem un concert sense copa de cava. Amb aforament limitat a 175 localitats, i amb les perceptives mesures de seguretat sanitària que obliga el moment. Per tot això, la venda d'entrades és anticipada, per internet, per tal de minimitzar el risc de contacte.