Pequeña Miss Sunshine

Pequeña Miss Sunshine

Comença el 21 Maig 2021 19:30

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Secció de Cinema

Etiquetes: concert, #LluïsosCinema, Cine Fòrum

Hits: 2746


Consumeix cultura

A #LluïsosCinema us proposem Cine Fòrum. Projectarem la pel·lícula Pequeña Miss Sunshine de Jonathan Dayton i Valerie Faris (2006 - 101 minuts, Estats Units. Títol original: Little Miss Sunshine). La pel·lícula la presentarà Quim Casals i en acabar la comentarem tots plegats.

Preus: Socis - 3 euros.  No Socis - 4 euros. Venda d'entrades directament a taquilla a Lluïsos d'Horta, des d'una hora abans de la projecció.

Sinopsi: (Drama, Comèdia,  Familia, Road Movie) Els Hoover són una família molt peculiar: l'avi esnifa cocaïna i solta paraulotes, el pare fracassa estrepitosament donant cursos per assolir l'èxit, la mare no dóna l'abast, l'oncle s'està recuperant d'un suïcidi frustrat després de ser abandonat pel seu nòvio, el fill adolescent llegeix a Nietzsche i guarda un mutisme absolut. I Olive, la filla petita, una nena amb ulleres i més aviat grassoneta, vol ser una reina de la bellesa. Quan, gràcies a un cop de sort, la conviden a participar en el concurs de 'Petita Miss Sunshine', a Califòrnia, l'acompanya tota la família. Amuntegats en una atrotinada furgoneta Volkswagen, es dirigeixen cap a l'Oest en un tragicòmic periple de tres dies ple d'inesperades sorpreses. El debut de Olive serà el detonant d'un canvi profund en aquesta família de inadaptats. (FILMAFFINITY)

FITXA TÈCNICA

Premis

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.