Vespres de Jazz - Chino & the Big Bet

Vespres de Jazz - Chino & the Big Bet

Comença el 17 Octubre 2020 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 3424


Consumeix culturaVespres de Jazz, us convidem al concert de Chino & the Big Bet.

Preus: Socis - 8 euros.  No Socis - 10 euros.

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/dShNF|Chino & the Big Bet} 

Chino té una manera d'interpretar única. Sap barrejar per fer blues amb musicalitat pròpia, amb un so inconfusible. Un blues dinàmic, ric i equilibrat. És un guitarrista fora del comú i un cantant remarcable que transmet la seva fúria i passió a través d'una veu particular, difícilment qualificable. El seu directe explosiu és capaç d'enlluernar el públic més exigent.

Chino és un dels protagonistes de l’escena musical de Barcelona. La seva tècnica a la guitarra slide i el seu carisma a l’escenari l’han portat per sales i festivals d’Europa i Estats Units amb un èxit indiscutible.

Nascut a Argentina i establert a Barcelona des del 2000, és ara un artista amb una gran projecció internacional. També destaca la seva tasca com a docent i cofundador de l’Escola de Blues de Barcelona i la de coordinador de la Jam Sessions del Harlem Jazz Club i el Barcelona Pipa Club. Ara és al capdavant de “Chino & The Big Bet”, amb qui ja han editat 6 àlbums. 

Enguany, i motivat per les condicions sanitàries del moment que estem travessant, farem un concert sense copa de cava i sense sopar a la fresca. Amb aforament limitat a 160 localitats, i amb les perceptives mesures de seguretat sanitària que obliga el moment. Per tot això, la venda d'entrades és anticipada, per internet, per tal de minimitzar el risc de contacte.

Hora d'obertura de portes a les 20:30 h, per evitar aglomeracions