El Sobrino del Diablo - Concert de Festa Major

El Sobrino del Diablo - Concert de Festa Major

Comença el 23 Setembre 2020 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert

Hits: 3433


Consumeix culturaPresentem El Sobrino del Diablo, concert de Festa Major 

Enguany, i motivat per les condicions sanitàries del moment que estem travessant, farem un concert sense copa de cava i sense sopar a la fresca. Amb aforament limitat a 160 localitats, i amb les perceptives mesures de seguretat sanitària que obliga el moment. Per tot això, la venda d'entrades és anticipada, per internet, per tal de minimitzar el risc de contacte.

Preus: Socis - 6 euros.  No Socis - 8 euros.

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/KgUOY|El Sobrino del Diablo} 

El Sobrino del Diablo, cantant, guitarrista, compositor i showman presenta el seu nou disc, Injurias a la corona (Discos La Produktiva, 2016) en un espectacle acústic a guitarra i veu amb cançons de molts estils, que van des del blues al rock dur passant pel reggae, el bluegrass i la música celta.

Textos ideològicament àcrates i anticapitalistes sempre sota un prisma irònic, festiu i divertit. Constant interacció amb el públic i una posada en escena teatral i propera a la Stand Up Comedy, que no deixa ningú indiferent. Més de 2500 actuacions per Catalunya, Aragó, València i Madrid i onze discos oficials en 16 anys de carrera professional el contemplen.