Vespres de Jazz - Els Fruits Saborosos

Vespres de Jazz - Els Fruits Saborosos

Comença el 26 Setembre 2020 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz

Hits: 2506


Consumeix culturaVespres de Jazz, volem celebrar La Mercè! Us convidem al concert Els Fruits Saborosos, amb Vicens Martin & Gemma Abrié.

Enguany, i motivat per les condicions sanitàries del moment que estem travessant, farem un concert sense copa de cava i sense sopar a la fresca. Amb aforament limitat a 160 localitats, i amb les perceptives mesures de seguretat sanitària que obliga el moment. Per tot això, la venda d'entrades és anticipada, per internet, per tal de minimitzar el risc de contacte.

Hora d'obertura de portes a les 20:30 h, per evitar aglomeracions

Preus: Socis - 8 euros.  No Socis - 10 euros.

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/TfvMc|Els Fruits Saborosos} 

El projecte Els Fruits Saborosos és la interpretació d’una selecció dels poemes del llibre de Carner, musicats per Vicens Martín, que ha fet seves les paraules del poeta per a convertir-les en cançons, sense que els versos perdin l’aroma mediterrani que contenen i que sempre ha acompanyat la música de Martín. Els fruits saborosos és un recull de 18 poemes relacionats amb fruits, però els veritables protagonistes són personatges en diferents estats de la vida: infantesa, maduresa, vellesa, joventut... I les seves emocions són dibuixades amb la saviesa i el domini de la paraula de Josep Carner mitjançant metàfores relacionades amb les fruites. Infants que estan descobrint el món, gent gran que viu el seu escàs futur amb resignació, o joves plenes d’energia i il·lusió. Tots ells queden immortalitzats als diferents poemes amb la descripció de les seves emocions. I quin millor llenguatge que la música per a parlar d’emocions.