Vespres de Jazz - BCN Swing Flamingos

Vespres de Jazz - BCN Swing Flamingos

Comença el 04 Juliol 2020 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 6067


Consumeix culturaVespres de Jazz, us convida al concert de cloenda de la XII temporada de Vespres de Jazz, al pati de l'església de Sant Joan d'Horta, al carrer Salses cantonada amb Rectoria, amb BCN Swing Flamingos.

Enguany, i motivat per les condicions sanitàries del moment que estem travessant, farem un concert sense copa de cava i sense sopar a la fresca. Amb aforament limitat a 175 localitats, i amb les perceptives mesures de seguretat sanitària que obliga el moment. Per tot això, la venda d'entrades és anticipada, per internet, per tal de minimitzar el risc de contacte.

Hora d'obertura de portes a les 20:30 h, per evitar aglomeracions

BCN Swing Flamingos, són 

Preus: Socis - 8 euros.  No Socis - 10 euros. 

Venda d'entrades

Acostumats a fer sonar el swing amb l’orquestra més longeva del jazz català, alguns dels components de La Locomotora Negra han format un nou grup de swing amb més d’una trentena de temes, amb arranjaments propis i tempos ballables. En formació de septet i una instrumentació  de quatre vents i secció rítmica, els BCN Swing Flamingos tenen molt clar el què cal fer per aconseguir que els balladors de swing no deixin de gaudir del ball i el ritme sincopat.

BCN Swing Flamingos neix amb la voluntat de fer gaudir els ballarins amants del swing. Tots els seus membres, la majoria components de La Locomotora Negra, tenen una llarga trajectòria com a intèrprets del jazz clàssic més autèntic i ens ofereixen un repertori amb aquell ritme que se’ns fica a dins, ens posa la pell de gallina i ens arrossega a ballar mentre perdem el món de vista.