La Ciutat Llunyana

La Ciutat Llunyana

Comença el 15 Març 2020 19:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Hits: 1779


Consumeix cultura

La productora Oblideu-vos de Nosaltres presenta l'estrena de La Ciutat Llunyana, un espectacle musical sobre el final del paral·lel, escrit i dirtigit per Evelyn Arèvalo, i interpretat pèr Mireia Ros i Martirià de Borja.

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 110 persones, 1/3 de la capacitat del teatre.

Qui pogués oblidar la ciutat que s'enfonsa!
Més llunyana, més lliure, una altra n'hi ha, potser,
que ens envia, per sobre d'aquest temps presoner....

Màrius Torres

Aquesta obra es fruit de l'acord de col·laboració entre la productora Oblideu-vos de Nosaltres i Evelyn Arèvalo al capdavant, la Xarxa de Taatres d'Ateneus de Barcelona (XTAC) de la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) i Lluïsos d'Horta, segons el qual la companyia ha realitzat una Residència a Lluïsos d'Horta per preparar la producció de l'obra i presenta la seva estrena. La Residència es va iniciar al mes de novembre i s'ha allargat fins la data de l'estrena. A continuació, la companyia presentarà l'espectacle a diversos ateneus de la xarxa XTAC.

Preu: Soci  8,00€ - No Soci 12,00€ 

 Compra entrades
La Ciutat Llunyana

Sinopsi: 20 de desembre de 1938: Barcelona està assetjada per les tropes franquistes. Els bombardejos li han girat la cara als carrers de la ciutat, però la Rosalita Lulú,cupletista del Paral·lel en hores baixes, i en Constantí Canals, el seu pianista, es disposen a començar a assajar un nou espectacle al teatret que, des de ja fa 15 anys, posseeix i dirigeix la Rosalita. Volen fer una cosa diferent, un espectacle que, d’alguna manera i a través dels cuplets, parli d’ells i de la realitat que els envolta. En Constantí creu que no és el moment adequat per implicar-se en una empresa d’aquestes dimensions però la Rosalita, en canvi, creu que és, justament, el millor moment per fer-ho i vol incloure al repertori cançons descaradament irreverents i en català. Els assajos es succeiran entre els cuplets, les bombes, els records d’uns temps passats, els dubtes del present, la incertesa d’un futur que ja es dibuixa massa negre i unes trucades telefòniques misterioses. Acompanyarem a la Rosalita, a en Constantí i al seu teatret del Paral·lel fins al 24 de gener de 1939; dia de l’últim bombardeig franquista i de la caiguda definitiva de Barcelona.

La Ciutat Llunyana