Vespres de Jazz - Jazz a dues veus

Vespres de Jazz - Jazz a dues veus

Comença el 15 Febrer 2020 21:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Vespres de Jazz

Etiquetes: jazz, concert

Hits: 3730


Consumeix cultura

Vespres de Jazz, us convida al concert d'Ignasi Terraza i l'Oriol Romaní que ens ofereixen Jazz a dues veus. Un gran concert de Jazz, i en acabar, compartirem una copa de cava i comentarem el que més ens ha agradat.

Des de personalitats ben diverses i en un espai d'inspiració mútua, els excel·lents músics i bons amics Ignasi Terraza i Oriol Romaní gaudeixen plegats del swing i el caliu del jazz més genuí i de la comunicació amb el públic.

Des de fa anys han col·laborat en grups i ambients molt diversos. Van participar al concert "De Mozart al swing" al Palau de la Música, van tocar a duo a la investidura de Woody Allen com a doctor honoris causa per la Universitat Pompeu Fabra, van enregistrar el cedé "Confessin" i, recentment, han actuat de nou com a duo. En les seves actuacions, ofereixen la seva música plena de vitalitat, de sensibilitat, de sorpreses i de swing, recreant a la seva manera temes típics del jazz dels anys 20, 30 i 40 a Nova Orleans, Xicago i Nova York i tocant també blues, espirituals negres i algun tema de collita pròpia.

Preus: Socis - Entrada + Copa de Cava: 8 euros.  No Socis - Entrada + Copa de Cava: 10 euros.