Malson abans de Nadal

Malson abans de Nadal

Comença el 15 Desembre 2019 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, teatre social, teatre infantil

Hits: 2063


Consumeix cultura

Malson abans de Nadal, una versió lliure del Conte de Nadal de Charles Dickens, representada per membres dels Grups Infantils de l'escola de teatre dels Lluïsos, dirigits per la Núria Martínez i la Xènia Esteve.

Aquesta obra també es representarà el mateix diumenge 15 de desembre al matí, a les 12:00h. A la mateixa sessió de les 18:00h es representaran conjuntament les obres Plomes, Banyetes i Pastorets i Malson abans de Nadal, separades per un entreacte.

Preu:

  • Socis: 4,00€
  • No Socis: 5,00€
  • Ja a la venda les entrades anticipades a Secretaria

Sinopsi: ¿Es pot salvar el nadal? Cansat de la rutinària tasca d’espantar i veure com la gent crida, Jack Skellington, el rei de les carbasses de Halloween, anhela difondre l’esperit nadalenc però creant una versió “renovada” del Nadal, en la que les bromes macabres substituiran als tradicionals bons sentiments. Jack vol suplantar al Pare Noel i anar mes enllà, ho aconseguirà?

Us convidem a gaudir d’aquest viatge fantàstic i diferent, que obre les portes a un intrigant món on les sorpreses extraordinàries i una música captivadora us esperen! BON NADAL O ... FELIÇ HALLOWEEN??