Mary Poppins, el musical

Mary Poppins, el musical

Comença el 01 Desembre 2019 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934 277 327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, auca

Hits: 4570


Consumeix cultura

El Grup de Teatre Musical de Lluïsos d’Horta presenta enguany Mary Poppins, el musical basat en la sèrie de llibres de P. L. Travers sobre el personatge del mateix nom i en la pel·lícula de Disney de 1964, on s'hi combinen elements de totes dues.

La representació que avui us oferim és fruit de l’esforç col·lectiu, de la constància i la dedicació no només dels membres del GTM sinó d’un bon grapat de gent de la casa que s’ha involucrat en aquest projecte al llarg de l’any i ha ajudat a donar-li forma,  sense els quals no hauria estat possible mostrar-vos-el tal i com avui ho fem.

Esperem que gaudiu d’aquest espectacle i que us deixeu portar per la màgia de Mary Poppins, que de ben segur teniu encara present en els records d’infantesa els més veterans. 

  • Direcció: Sergi Fontanals
  • Direcció Coreogràfica: Pilar Rocafull, Manel Siera, Marta Solçe

L'obra es representarà els dissabte 16, 23 i 30 de novembre a les 19:00h i els diumenges 17 i 24 de novembre i 1 de desembre a les 18:00h. Us hi esperem!

Preus

  • Venda anticipada, fins el diumenge 3 de novembre a les 24h: Soci 8,00€ - No Soci: 10,00€
  • A partir de dilluns 4 de novembre: Soci: 10,00€ - No Soci: 12,00€

 Compra entrades
Mary Poppins, el musical
 

SinopsiMary Poppins, el musical, relata una història de fantasia d’una família a la ciutat de Londres, de principis del segle passat formada per un matrimoni amb una filla i un fill. El pare (George Banks) és un home seriós, educat segons la norma de l’època i banquer de professió absorbit per la feina; mentre que la mare (Winnifred Banks) assumeix resignada un rol més secundari i sumís segons les convencions del moment i viu frustrada pel seu marit que li reprimeix els anhels.

Els fills (Jane i Michael Banks), mancats d’afecte i atenció per part dels seus pares, ho exterioritzen constantment fent entremaliadures que els pares pretenen resoldre trobant una mainadera capaç de redreçar-los, però cap ho aconsegueix i totes acaben fugint.

Després d’uns quants intents fallits es presenta misteriosament a la casa una mainadera molt especial i enigmàtica (Mary Poppins) com a resposta a l’anunci que els propis nens han escrit en una carta i que el seu pare llença després d’escoltar les peticions dels seus fills.

Mitjançant jocs de màgia, passejades fantàstiques i cançons enganxoses; sempre acompanyada d’en Bert, el misteriós escura-xemeneies, Mary Poppins es guanya la confiança i l’estima dels dos nens fent-los caminar per una fina línia entre la realitat i la fantasia, guiant el rumb de la família amb l’objectiu de recuperar l’amor i l’harmonia entre tots els seus integrants.