Cultura Popular als Ateneus - Banda de l’Associació Musical Symphocat de Barcelona

Cultura Popular als Ateneus - Banda de l’Associació Musical Symphocat de Barcelona

Comença el 05 Maig 2019 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

934277327

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert, XTAC, Cultura Poplar als Ateneus

Hits: 5516


Consumeix cultura

Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear un cicle d'actuacions de diferents àmbits de la cultura popular: Cultura Popular als Ateneus, Bandes, Cobles, Corals i Esbarts. A Lluïsos d'Horta presentem la Banda de l’Associació Musical Symphocat de Barcelona que ens portarà l'espectacle Una tarda de premis.

El preu de les entrades es de 6 € (Socis 3€). Accés per a la compra d'entrades Accés a tot el cicle

Nascuda l’any 2017, l’Associació Musical Symphocat és una de les agrupacions més joves de la ciutat i té un futur esperançador. La principal banda que la integra, la Symphonic Beat Band, és formada per trenta joves intèrprets. Ara presenten, un espectacle en format de lliurament de premis on sentirem temes i cançons de Queen, Händel, Tchaikovsky, Supertramp, Blues Brothers i Adam Young, entre altres.

Ara fa dos anys que va arrencar el cicle de Cultura Popular als Ateneus amb l’objectiu d’unir dues tradicions molt importants a la nostra ciutat: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que tenim a Barcelona. Les actuacions són un seguit d’espectacles creats per grups de cultura popular de la ciutat que, per la seva qualitat  artística, no poden ser exhibits a l’espai públic. Per això es posen a la disposició de bandes, cobles, entitats corals i esbarts els espais de diversos ateneus que hi ha a Barcelona i que formen part de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya. 

I precisament és la varietat allò que caracteritza el programa present: entre els mesos de maig, juny i juliol el cicle proposa vuit concerts d’estils ben variats en sis ateneus que hi ha repartits per tot Barcelona. S’hi destaquen propostes que fusionen ritmes diversos, com ara dolçaina, gralla i piano... També hi trobareu els darrers espectacles de creació dels esbarts barcelonins, ritmes d’arreu i concerts de cançó popular i folk pirinenc.

Cultura Popular als Ateneus - Primavera 2019

Organitzen:

CulturaPopularAteneus BcnCultura

Cultura Popular Ateneus - Organitzen