La Festa del Temps

La Festa del Temps

Comença el 21 Octubre 2018 12:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

893 427 73 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Hits: 2702


Consumeix cultura

La festa del temps

Xiula
MÚSICA
Edat recomenada: Públic familiar

Quina és la serralada més alta del planeta? Algú ho sap? Segur que tots heu sentit a parlar-ne: el seu nom comença amb una H i acaba amb una A. Més pistes? Només són 8 lletres, vuit lletres amb les quals somnien els millors escaladors del món, els viatgers més intrèpids, els aventurers més decidits...

Va... que ho teniu a la punta de la llengua, que esteu a punt de dir-ho... No sigueu tímids, que segur que l'encerteu! I tant! És clar: l’Himàlaia, parlem de l'Himàlaia, un massís que ha escampat imponents muntanyes pel Bhutan, l'Índia, el Nepal, el Pakistan, el Tibet i la Xina.

Qui no ha somniat a enfilar-se, a poquet a poquet, fins a arribar dalt de tot, a tocar dels núvols, d'alguna d'elles? Bé, doncs avui ho farem. Pujarem fins a un cim situat a 5.472 metres per sobre del nivell del mar. I pujarem cantant i xiulant. I el camí fins a arribar serà una festa i quan arribem en farem una altra, una de ben grossa, serà La festa del temps. I en aquesta festa cantarem cançons que segur coneixeu, cançons com Verdura i peix, Polls o El dentista, cançons que expliquen allò que ens passa i com ens fa sentir, cançons que exploren els nostres sentiments i ens ajuden a créixer com a persones, cançons que beuen d'estils musicals ben diferents, des del pop al rap, perquè la música també és una celebració i mereix ser celebrada.

Ens acompanyareu en aquest viatge?

Heu dit que sí, oi? Doncs, fins que arribi l'esperat dia de la partida podeu anar practicant, cantant i xiulant, amb algunes de les cançons que trobareu a continuació i us ajudaran a familiaritzar-vos amb músiques i lletres.

Barcelona Districte Cultural

Espectacle organitzat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura de Barcelona - ICUB, Ajuntament de Barcelona). Espectacle inclós en l'Edició de Tardor 2018.

L'espectacle es gratuït, tan sols us heu d'enregistrar per aconseguir entrades.

  Registrar-se per reservar entrades