Els Pastorets dels Lluïsos

Els Pastorets dels Lluïsos

Comença el 18 Desembre 2021 18:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619·10·59·27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, teatre social, concert

Hits: 3463


Consumeix cultura

Representació de Els Pastorets dels Lluïsos, adaptació lliure de diversos Pastorets, dirigits per Clara Solé i Ramón Ramiro. Enguany la participació és més gran que la de l'any 20, però encara no arriba als nivells de participació pre pandèmia.

A Lluïsos representem els Pastorets des de 1866!!

Tres representacions: dissabte 18 de desembre a les 18:00 h i diumenge 19 de desembre, matinal a les 12:00 i tarda a les 18:00 h.

Preus:

 Comprar entrades 
Els Pastorets dels Lluïsos

AACICAquest any els nostres Pastorets són Solidaris: Col·laborem amb l'Associació de Cardiopaties Congènites - AACIC, per fer presents a la ciutadania els infants malalts i per ajudar en el finançament del projecte “Fem més agradables les estades a l’Hospital”: projecte que duen a terme des de fa més de 15 anys a l’Hospital Vall d’Hebron i que està destinat a tots els infants i adolescents ingressats en dues plantes de pediatria, independentment de la malaltia que tinguin. 

La nostra col·laboració consisteix en l'entrega a l'Associació AACIC d'un euro per cada entrada venuda de totes les sessions dels Pastorets dels Lluïsos.

El Projecte Fem més agradables les estades a l’Hospital té com a objectiu principal proporcionar entreteniment i acompanyament als infants i adolescents hospitalitzats, per tal de crear una actitud positiva davant l’experiència de l'hospitalització i reduir l'impacte emocional que provoca la malaltia.

Des que s’han aixecat les mesures preventives per COVID19, el projecte es pot tornar a fer a peu de llit de l’infant o adolescent ingressat a la planta 1 i 2 de l’Hospital Infantil de la Vall d’Hebron. A les sales de joc no està permès.

L’any 2019 es van atendre a més de 2.600 infants i adolescents. L’equip del projecte està format per una psicòloga i d’un equip de 32 voluntaris, entre pallassos d’hospital i voluntaris a peu de llit de dilluns a diumenge.

ACTIVITATS: