Sister Act

Sister Act

Comença el 16 Abril 2021 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Teatre

Etiquetes: teatre, concert, Grup de Teatre de Joves

Hits: 3511


Consumeix cultura

El Grup de Teatre Musical de Joves de Lluïsos presenten el musical Sister Act de Glenn Slater i Alan Menken, dirigits per Carme Milán i Clara Solé.

L'obra es representarà:

Us hi esperem!

Preus: Soci: 10,00 € - No Soci: 12,00 €

 Comprar entrades
Sister Act

SinopsiSister Act és un musical escrit per Glenn Slater i Alan Menken estrenat l’any 2006 basat en la pel·lícula homònima de 1992.

La Deloris, una jove aspirant a cantant de la ciutat de Philadelpia està sortint amb Shank, el gàngster més perillós de la ciutat, quan de cop presencia un assassinat i s’haurà d’amagar a un convent de monges per tal que aquest no la trobi.Una història plena d’humor que de ben segur que et farà passar una bona estona.

El Grup de Teatre Musical de Joves de Lluïsos hem estat treballant (tot hi les circumstàncies actuals) per tal d’oferir un bon espectacle al nostre estimat públic. No ha sigut un procés fàcil però si que ha sigut molt gustós. I tenim moltes ganes de compartir-lo!

Repartiment:

Equip artístic:

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat motivat per les restriccions imposades com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre.