El Sobrino del Diablo & Laura Jara

El Sobrino del Diablo & Laura Jara

Comença el 30 Octubre 2020 20:00

A Lluïsos d'Horta

Publicat per Lluïsos d'Horta

info@lluisoshorta.cat

93·427·73·27 / 619 10 59 27

http://www.lluisoshorta.cat

Categories: Activitats als Lluïsos

Etiquetes: concert

Hits: 1106


Consumeix cultura

El Sobrino del Diablo & Laura Jara presenten Samhain: Cançons de terror per riure.

El Sobrino del Diablo (cantautor rocker i satíric amb dotze discos editats i 20 anys de carrera) a duo amb l'actriu i cantant Laura Jara (Les miserables, Oh Happy day). Presenta un show molt adient per les dates immediatament anteriors al Samhain celta (és a dir, la Castanyada, la "Víspera de Todos los Santos" o "Halloween"), un divertit repàs musical a mites com el  vampir, el zombie o l’home llop, sense oblidar les coses que realment fan por (la soledat, les desigualtats, etc.). 

Tot cançons pròpies en castellà i català amb alguna picada d'ull al repertori en anglès de grans dones vocalistes i compositores com Suzanne Vega o Alanis Morrissette així com grups liderats per dones, com The Corrs o The Cranberries.

Preus:

{snippet TicTacTiquetEvent|http://entrapol.is/5pB2r|El Sobrino del Diablo & Laura Jara} 

Seguint instruccions del Govern de la Generalitat a causa de les restriccions que s’estan imposant, com a mesura preventiva per controlar l'expansió del Coronavirus, l'aforament màxim de la sala serà de 160 persones, 50% de la capacitat del teatre. L'hora de sortida de l'espectacle serà abans de les 22 h.